Om bedriften

 

Ballong & Partygrossisten AS er importør og engrosforhandler av festartikler, ballonger og kostymer, og dekker de fleste anledninger. Selskapet er resultatet av en fusjon mellom Ballongbutikken AS og Partygrossisten AS som ble fullført ved årsskiftet 2019/2020. Alle tidligere medarbeidere blir med videre på laget.

 

Vi er stolte av å blant annet inneha de norske agenturene til amerikanske Unique, britiske Creativ Party/Converting, og belgiske Espa/Stage Effects. Disse er av de største internasjonale leverandørene når det gjelder party sortiment, kakepynt og profesjonelt festutstyr. I tillegg kan vi skilte med noen av de beste ballongartiklene på markedet, der spesielt Qualatex/Pioneer byr på helproffe produkter av aller høyeste kvalitet.


Vi kan tilby:

 

– Bistand ved valg av sortiment
– Butikkbefaring og planogramhjelp for å optimalisere promotering av festprodukter i butikk

– Kursing og kundesamlinger sammen med våre leverandører
– Kundebrev med inspirasjon ift. sesong, vareutvalg, produktsammensetting og –utstilling
– Vi kan brukes av alle – både store og små – det være seg nettbutikker, detaljbutikker, ballongdekoratører eller partyfiksere

 

Du trenger et eget organisasjonsnummer og et relevant bedriftsprospekt for å opprette en konto hos oss. Da får du tilgang på vårt store utvalg av festutstyr og partyeffekter, med gode betingelser.

 

I mer enn femten år har vi hatt gleden av å være grossist for flere av de mest solide og velassorterte fest / ballong kolleksjonene i Europa. Tidligere som Ide Gulliksen, Partygrossisten og Ballongbutikken, og fra januar 2020 som Ballong & Partygrossisten AS.

 

Bedriften holder til sentralt på østlandet med lager og salgskontor plassert i Skien.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.