OPPDATERT VIKTIG INFORMASJON OM SITUASJONEN RUNDT CORONA – COVID19

 

Det har gått 9 uker siden Norge "stoppet opp" og vi gikk inn i unntaksperioden som så langt har påvirket de aller fleste av oss ganske heftig. 
Det er nå mye som tyder på at tiltakene som ble iverksatt har hatt positiv effekt på spredningen av det fryktede Coronaviruset, og det begynner så smått å livne litt til i markedet igjen. Det er derfor på tide for Ballong & Partygrossisten å trappe opp kapasiteten noe.

 

Les mer

Kjære alle kunder!

 

Vi har vært gjennom noen svært spesielle uker med salgsvakum, ekstraordinære tiltak og endring i arbeidshverdagen vår.

Det har vært gøy å se mye kreativitet fra mange av dere, og det kommer nå signaler fra flere av dere om at det begynner å komme bestillinger på dekoroppdrag og leveranser igjen.


Vi i Ballong & Partygrossisten As vil takke alle som har bidratt positivt i den krevende perioden vi har vært gjennom. 

Som de optimistene vi er så er vi sikre på at til slutt så vil "ALT BLI BRA".

 

Del gjerne ideer og suksesshistorier fra perioden som har godt, og kom gjerne med inspill på hvordan vi som leverandør og alle vi i bransjen kan komme helskinnet gjennom sommeren vi står foran. 
Vi tror det er mange der ute som brenner etter å kunne arrangere morsomme sammenkomster og happenings (innenfor alle gjeldende smittevernregler selvsagt) og vi håper selvsagt å kunne levere produkter til anledningen sammen med dere.

 

Stå på og skap så mye business som dere kan.

 

Hilsen alle oss i Ballong & Partygrossisten AS

Bake kake søte...

 

Dyppe den i desinfisert fløte mens alle holder god avstand og vasker seg grundig og kontinuerlig på hendene. Hva skal man finne på nå som det ikke er mulig å stimle sammen i trange festlokaler lenger? Vel, i forrige uke tipset vi om superpriser på gøyale kopper og vinkar.

 

Denne uken følger vi opp med alskens fantastisk tilbehør til søtbakst, saltbaks, umamibakst, og evn. surbakst og bitterbakst om det faller bedre i smak.
 

Les mer her da vel

Karantenekopp

 

Det blir antagelig langt mellom festlighetene den nærmeste tiden, og da kan det tenkes at innkjøp av ballonger samt partyutstyr ikke står øverst på folks hamstreliste.

 

Hva kan man så friste hjemmekontoristene med i perioden hvor vi ser ut til å residere i en middels dårlig Hollywood-film? Svaret er selvsagt gigantiske kaffekopper og hyttevennlige vinglass!

 

Vi slår til med gode tilbudrestelageret vårt fra BigMouth, og regner med at krisen med det vil avblåses temmelig snappy. I tillegg til godbitene fra våre stormunnede venner minner vi også om at alle utgående produkter fra Party Deco ligger ute i nettbutikk med uhyrlig veldreide priser.

 

BPG får dessverre ikke forsket frem en gangbar COVID-vaksine sånn på sparket, men anbefaler alle å gjøre så mange kupp de bare kan i mellomtiden.

Spennende nyheter fra årets Creative Party katalog

Konfettikanoner av høy kvalitet til gunstig pris

Skyter ut flammesikker "Slow Fall"-konfetti opptil 15 meter til værs.

Våre bestselgere

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.